Sidebar

18
Čet, Sij


Prijava regata

Od sredine siječnja 2017. godine svi koji prijavljuju regate imaju mogućnost korištenja online alata koji im treba olakšati postupak ispunavanja pripadajućeg dokumenta.

Obrazac je optimiziran za rad s Mozilla Firefox i Google Chrome web preglednicima!

Postupak zahtjeva da se kao prvi korak iz padajućih izbornika izaberu klub i regata. Nakon toga se iz pripadajućih padajućih izbornika biraju Lučka kapetanija i ispostava, suci koji su članovi Vijeća zbora sudaca HJS-a za Regatni odbor i Odbor za prosvjede. Ako će u sastavu RO i OZP biti i inozemnih članova tada se oni moraju unijeti tipkanjem. Ako je ustrojen i Odbor za premjeravanje njegovi članovi se također unose tipkanjem. Općeniti podaci se također unose tipkanjem.

Kad su izabrane sve opcije i uneseni svi podaci potrebno je kliknuti na "Kreiraj PDF za preuzimanje". Tada se provjerava da li je unesen minimalan broj sudaca s odgovarajućim zvanjima u ovisnosti o kategoriji regate i da li su uneseni svi potrebni podaci. Poruke o točnosti unosa podataka bit će prikazane u pop-up porukama (skočni prozori), odnosno s crvenom bojom na obrascu. Prilikom prvog popunjavanja ovog obrasca pojavit će se i poruka Vašeg internet preglednika koji će ponuditi opciju da se isključi otvaranje skočnih prozora. Nužno je da ih ostavite dozvoljene!

Kad je obrazac točno popunjen generira se PDF dokument koji je potrebno spremiti na računalo i zajedno s napisanim Oglasom regate poslati na očitovanje Vijeću zbora sudaca na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..