Razne vijesti

27. sjednica Izvršnog odbora održati će se 22. listopada u Zagrebu. Na dnevnom redu je usklađivanje pravilnika HJS-a sa novom zakonskom regulativom RH. Usvajanje troškovnika preuređenja prostorija i daljnje radnje u skladu sa postupcima javne nabave, nabava kontejnera za potrebe jedriličarskog tima na OI i angažman snimatelja za OI, određivanje datuma PH 2020 te donošenje odluke kod neodržanog PH OPT do 12 u ovoj godini, davanje suglasnosti za organizaciju velikih međunarodnih natjecanja - JK Split EP Šljuka i međunarodne aktivnosti - Skupština World Sailing krajem listopada.

25. sjednica Izvršnog odbora održati će se 12. srpnja u Zadru. Izvršni odbor izvršiti će pregled realizacije ukupnog Financijskog plana za 2019 godinu. Na dnevnom redu je problematika preseljenja i uređenja prostorija ponuđenih od Grada Splita, sportska problematika i druge teme.

26. sjednica Izvršnog odbora održati će se 14. rujna u Šibeniku. Izvršni odbor raspravljati će o prijedlozima Vijeća za natjecanje i temama sa predstojeće sjednice Skupštine koja će se održati istog dana u 13.30 sati u Gradskoj vijećnici u Šibeniku.

24. sjednica Izvršnog odbora održati će se 30. svibnja u Splitu. Izvršni odbor izvršiti će pregled realizacije Financijskog plana natjecanja za 2019 godinu. Razmatrati će se financijski plan klase Optimist i klase Nacra, sufinanciranje trenera iz programa HOO-a, primanje u članstvo JK Tučepi, rješavanje problematike oko prostorije ureda HJS-a, nova uredba MMPI u vezi odobrenja regata HJS-a te razno.

Poštovani,
glede molbe za povlaštenim cijenama prijevoza za klubove članove Hrvatskog jedriličarskog saveza, obavještavamo Vas da će Jadrolinija i nadalje odobravati komercijalne popuste amaterskim jedriličarskim klubovima (članovima HJS-a), kao što je to bila praksa ranijih godina, a na teret poslovanja društva kako ne bi kršili zakonsku regulativu. Za svaki pojedinačni zahtjev potrebno je obratiti se rukovoditelju Službe prodaje gosp. Dubravku Nonkoviću (tel. 051 666 122, e-mail: dubravko.nonkovic@jadrolinija.hr).
S poštovanjem,
Jadrolinija Rijeka